7 huidverzorgingstips voor een jonge fris uitziende huid

De beste tips voor een goed verzorgde huid, zodat deze weer zacht en soepel wordt en je kunt stralen!

Tip 1: Nachtcreme, zeker doen!

De huid heeft ’s nachts andere behoeftes dan overdag. Je kunt de nachtelijke reparatie- en regeneratieprocessen ondersteunen door middel van de juiste verzorgingsproducten, bijvoorbeeld een nachtcrème!

Tip 2: maak het verzorgen van je huid deel van je routine
Maak er een gewoonte van om je huid ’s ochtends en ’s avonds te verwennen met een vast verzorgingsritueel. Dit is de basis voor een mooie en goed doorvoede huid!

Tip 3: reinig je huid
Reinig je huid ’s morgens en ’s avonds met een reinigingsproduct dat bij jouw huidtype past. Zo kunnen de actief verzorgende ingrediënten van jouw beautyproducten (die je er vervolgens opsmeert) hun werk het beste doen.

Tip 4: extra dosis vocht
Verwen je huid één keer per week met een extra dosis vocht: breng voordat je gaat slapen een hydraterend masker aan en verheug je op een verzorgde en stralend schone huid in de ochtend!

Tip 5 anti aging
Op de lange termijn kun je de vorming van rimpels niet voorkomen, maar je kunt jouw rimpels wel verzachten door verzorgende producten met anti-aging ingrediënten te gebruiken. Zelfs vrouwen van 20 jaar kunnen zulke producten al gebruiken. Vergeet trouwens niet om je hals en decolleté in jouw beautyritueel op te nemen.

Tip 6: zonnebrandcreme
De Uv-straling in het zonlicht kan je huid beschadigen en levert ook een belangrijke bijdrage aan de vorming van rimpels. Het is dus verstandig om dagelijks een crème met ten minste SPF 15 te gebruiken.

Tip7: Massage
Een gezichtsmassage kan wonderen verrichten: masseer na het reinigen zachtjes je gezicht in een cirkelvormige beweging gedurende ongeveer 2 minuten. Je gezichtsspieren ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een lekkere opfrisser voor s’ morgens of gewoon tussendoor!

 

 

8 thoughts on “7 huidverzorgingstips voor een jonge fris uitziende huid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s